Pokerface...

Vilken plåga. I lördags morse när jag åkte till jobbet så spelades den inte mindre än sju gånger. Sju gånger på olika radiokanaler på en 50 minuter lång resa. Absurt, den är inte bra. DEN SUGER! Behöver lära Sverige lite musikvett så nu följer ni instruktionerna nedanför:
TA BORT allt som har med Lady gaga från dator, ladda ner Classified och bli lärda. Bra då har vi löst det. Nu till nått annat.

Jag haft den mysigaste helgen på länge. I Fredags var det myskväll här hemma med film och glass. Farligt för figuren med det här att vara sambo. I lördags åt vi middag hemma hos Sara och Daniel, var riktigt gott. Efter lite alkohol och massa skit snack så bestämde sig SARA för att följa med ut. Skrattade hela tiden och hade grymt skoj. Sen igår måste ha varit den slappaste dagen på länge. Från att vi vaknade tills vi skulle sova så låg vi i sängen. Det enda vi rörde på oss under hela dagen var en varsinn vända till focus som ligger tre minuter bort. Får se till att aktivera mig mer idag och äta lite nyttigare. Annars mår kroppen bra och Tebbe också.

Auf Wiedersehen

Kommentarer
Postat av: liv

ja vill me va sambo å bli fet. sluta klaga.. tänk på oss ensamma själar :(

2009-02-16 @ 12:57:23
URL: http://metrobloggen.se/tiominuter
Postat av: Tebbe

Jo de är ju ganska mysigt iofs. :S

2009-02-16 @ 13:32:14
URL: http://glohria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0