<3 IKEA

Peter har länge tjatat om att han ska köpa ny klätterutrustning och idag tog han tag i saken. Vi började att göra oss i ordning här hemma när Peter kläcker världens bästa mening på länge "jag tror IKEA ligger nära klätterfabriken om du vill åka dit?!" OM JAG VILLE!!!!
Väl framme på IKEA var jag som ett litet barn. Vi började i IKEAs matshop, jag sprang runt, pekade på varor och skrek "PETER, PETER, PETER!!! TITTA SILL, Å PEPPARKAKOR, Å MJÖLKCHOKLAD, Å KNÄCKEBRÖD, BALLERINA, RIKTIGT KAFFE..." en norska som var där samtidigt tittade på mig med förstående blick och sa "Ja, det er alt heldige at vi skadinavier i Asien har IKEA, hva hadde vi gjort uten dem?!
I den stunden kände ja en samhörighet med henne, som om sverige och norge alltid hade varit en enad union. Vi log mot varandra ett kort ögonblick innan vi skiljdes åt för att spana vidare på de vackra varorna.

Jag fick köpa ett knäckebrödspaket sen sa Peter nej, man kan tydligen inte bära omkring på sill, choklad och ballerinakakor en hel dag i ett trettiogradigt Kuala lumpur.

Efter inhandladet var de dags för dagens höjdpunkt: Köttbullar! Jag som vid det här laget såg ut att träna inför vårruset sprang upp för rulltrappan och in i restaurangen. Och vet ni vad? inte nog med att jag fick köttbullar, potatis och gräddsås utan jag fick till och med LINGONSYLT. Lyckan var obeskrivlig.
Det här har varit en vacker dag, nu ska jag vila en stund framför simpsons och tugga på ett knäckebröd.




På väg till IKEA, lycklig som aldrig förr..




Hugger in...





Hela dagen efteråt gick ja runt med ett leende så här stort..

Kommentarer
Postat av: liv

jag förstår din förtjusning :-)

2010-03-15 @ 19:05:13
URL: http://longgone.blogg.se/
Postat av: Becca

hahaha Underbart!

2010-03-15 @ 21:37:50
URL: http://beccamedcc.blogg.se/
Postat av: [FOTOBLOGG] Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Åh köttbullar!! Jag förstår dig!



Hade jag hittat en limpa grovt bröd här hade jag skrikit av lycka! ;) Haha =)

2010-03-18 @ 17:15:32
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: LINDEROTH

Härliga bilder!



Ville bara tipsa om att du kan vinna en design i min blogg just nu :) http://dlinderoth.blogg.se/2010/march/lottar-ut-en-design.html

2010-03-19 @ 08:54:06
URL: http://dlinderoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0