Waka waka

 

Bjuder på lite musik, känns de inte lite lejonkungen?!


Sommarlov..

Det händer så himla mycket just nu att jag helt enkelt hinner vara här inne. Jag kör igång vecka 2/2 av semesterna nu. Jag har hunnit haft besök av familjen och hälsat på underbaraste Sanne uppe i Hallstahammar i ett par dagar. Har myst med hennes snart ett åriga dotter och omgett mig med härliga människor.

Just nu är jag uppe hos Peter i Eda där han jobbar extra under sommaren. Imorgon kommer svärmor och svärfar och plockar upp för ett par dagars campande, fiskande, vandrande och mycket mer.

Livet präglas av en guldkant.


Den arga tanten Tebbe.

Igår hade jag tvättstugan mellan 11-17 och hade planerat in så jag precis skulle hinna med all tvätt innan jobbet. Allt var frid och fröjd till ungefär 15.00, då går jag ner för att stöka omkring lite i maskinerna och vad möts jag av?! NÅGON jävel har tagit ur min tvätt ur maskinen och stoppat in sin egen!!! Tur för personen i fråga att jag faktiskt hade tvättat klart, men principen... Jag hade bokat till 17.00!
Då det alltid är nått i våran tvättstuga som är knas så var måttet rågat denna gång.
Plockade upp telefonen och ringde till gårdens hök

T: "Har du sett vem FAN det är som har varit i tvättstugan?!?!"
H: "Ja de är en korthårig tjej på våning två i vår trapp, vadådå?"
T: "För den jäveln ska dö, tack för hjälpen"
klick.

Efter fem minuter hade jag tänkt igenom hur mordet skulle gå till, planen var att smyga in och sätta på gasspisen och sedan när hon ska laga mat PANG!!!! Sen mindes jag hur det hade gått för de två som råkade ha gasen på i huset bredvid och mindes även att grannarna hade fått tagit en del av smällen så jag bestämde mig för att skriva en lapp istället.


"Jag har in i det sista undvikit att skriva en lapp, nu har jag tyvärr förvandlats till en arg liten tant pga er som tydligen måste informeras om vad en GEMENSAM tvättstuga är!

1. Tvättstuga INTE garderob, ta med era jävla kläder hem efter att ni ha tvättat

2. Boka med kolv, tvätta på angivet datum och klockslag. INTE på andras tider!

3. Om ni vill att jag ska städa efter er ska jag FAN ha betalt också!

ps. nästa gång någon snor min tvättid kör jag era kläder i 90 grader.

Mvh Den arga tanten"

När jag kom hem fem timmar senare var lappen borta..

Hemlös nästa..

Det tråkigaste med att komma hem från en resa är att man är totalt jäkla pank. Just nu lever jag på sillen från midsommar och kokar färskpotatis så de räcker till hela grannskapet.
Igår fick jag också en överraskning av de tråkiga slaget, en räkning från ett missat sjukbesök från 2005!!!!! 600 kronor för ett jäkla missat besök för FEM ÅR SEN! Jag betalade surt och försöker nu ringa bolaget för att KRÄVA räntan tillbaka (har inte fått någon räkning förut) men "tyvärr kan ingen ta ditt samtal nu" Wonder why?!

Oslo lockar mer och mer när pantburkarna börjar ta slut!
Sydamerika nästa... år 2050!

Sydamerika nästa!

Om tre dagar är det två månader sen vi kom hem men det känns som om vi varit hemma hur länge som helst. Att ett år kan kännas så kort är helt otroligt, vi har hunnit med så mycket och här hemma är allt som vanligt. Det kliar i restarmen och jag längtar extremt till väskan packas nästa gång. Ikväll har jag suttit och kollat på bilder från resan och man kan ju inget annat göra än att längta tillbaks, eller hur?


RSS 2.0