Greta Garbo

Tydligen ser jag ut som Greta idag. Jag har en prickig klänning, en frisyr som är inspererad av 30 talet, rött läppstift och ett par bruna stora solglasögon. Dagen har kantas av vita lögner, det började med en liten som späddes på och nu vet jag knappt vad jag sagt till folk. Små vita lögner för att slippa prata om vissa saker och slippa engagera sig i samtal. Jag är trött och väldigt less på jobbet så när jag tänker på att nästa vecka är min sista "riktiga" vecka på månader så värms det lite extra i hjärtat.

Förövrigt så funderar jag på vad som är grejen med "ryska tjejer"? Nu är jag väldigt fördomsfull och placerar de flickor jag pratar om i ett fack men om ni kommer på ett bättre namn för dem så lämna gärna en kommentar. Ni vet vilka tjejer jag pratar om va? Dem med väldigt långt hår, stilettklackar, jeans som sitter alldeles för långt upp i midjan och gärna två kilo smink. Dessa tjejer kan även kombinera outfiten med en kort päls jacka eller liknande. Så nu till min stora fundering, är det så att de här människorna verkligen tycker det här är snyggt? För jag kan inte se nått fint i det överhuvudtaget. Jag tycker det ser allmänt tacky ut och undrar vart sjutton dem inhandlar kläderna nånstans?




foto: google



Foto: Tradera.se

bio...

Jaha då var det helt plötsligt måndag igen. Veckan har gått förvånansvärt fort vilket känns extra skönt då jag trodde att jag knappt skulle stå ut för att jag saknade Peter så mycket. Visst saknar jag min älskling mer än nått på jorden men tack vare mina underbara vänner så går allt lite lättare. Ni vet vilka ni är, älskar er.

Var på bio igår ikväll med Lajf, Marley & me. Jag minst sagt älskar Owen Wilson men den här rollen var något nytt. Visst hade den sina små guldstunder då jag skrattade så jag kiknade men mycket mer än så blev det inte. Marley & me är en helylle familjefilm som kan funka på bakfyllan även för mig. Den får:



"Mannen" på bilden är Kalle Wästman.  Fråga mig inte vem han är, han har nått med Thore Skogman att göra. Varför har jag just har valt honom till mitt bedömningssystem? Jo jag tänkte det att Expressen har getingar, GP har fyrar, vad har jag som representerar mig? Så kom jag på att när jag var runt tretton år bestämde sig nån parvel att några skulle göra en staty av Kalle. Statyn som VAR världens största trästaty och vägde 14.125 kg placerades mitt på det lilla torget i Hallstahammar. Mr.Wästman fick dock monteras ner efter några år då man inte hade behandlat träet rätt och han ruttnade. Inte alls lyckligt, halva torget fick spärras av pga risk för fallande Kalle-armar. Vet inte hur många miljoner det här kostade min hemkommun, men som sagt det har gett mig ett minne för livet. Vila i frid Kalle, nu får du nytt liv här i min blogg.

Fragrance...

Nu är det över en vecka sen Peter lämnade mig i detta gråa kalla land och styrde kosan mot varmare breddgrader. Just nu är han i Penang, Malaysia och hälsar på broder sin. Själv har jag flytt snöiga kalla västerås mot en varm och go soffa i Göteborg. Idag stod Gokart och fika med Thomas på schemat men självklart fick han hoppa in och jobba på terminalen, stackaren. Vi får se om vi hinner ses senare ikväll annars får jag försöka klämma in honom i mitt hektiska schema den kommande veckan.

Ett stort välkomnade tillbaka till Sverige, Joakim. Sannas semesterflirt bestämde sig för att inte låta det stanna där utan kom till Sverige för att se vad deras förhållande kan leda så ja hoppas solen kikar fram igen för vad kan vara bättre än kärlek på våren i Göteborg?!
På onsdag smäller det, HALLO MY BEST FRIEND Uteservering! Ska försöka ändra i mitt schema så man kan närvara vid premiären. Sen är det även dags för ännu en premiär nästa vecka. Fotbollsallsvenskan börjar igen och på torsdag så styr jag och Sara siktet på huvudstaden. Fyra tjejer på roadtrip, längtar. Snart blir det Robinson reprisen för självklart deltog jag aktivt i World Earth Hour igår ikväll. Heja Miljön!


En kväll i West-e-rose

Spagetti och köttfärssås serveras hemma hos min kära mor, det har det gjort varje lördag så länge jag kan minnas. Min mammas köttfärssås är lite speciell  och de krävs en äkta Bergquist, Gellerstedt, Andersson, Forsgren eller en Granberg för att uppskatta den. Ni vet väl att min käre mor har sex barn och det är bland annat olika pappor, giftemål och namnbytet som gör oss till en familj med en sån stor namnvariation.

Jag och Evelina var ute och gjorde Västerås igår. Vi började på Å där Evelinas lillebror jobbar, trevligt trevligt. Sedan gick vi vidare till blue moon. Där träffade vi två jönsar från nynäshamn tror jag om jag inte minns fel. Trevliga prickar som ska komma och hälsa på i Göteborg. Jag träffade även lite gamla vänner från Hallsta så kvällen kan sumeras som supertrevlig. Idag styr vi kosan till Göteborg och det är inte en dag för tidigt kan jag säga.  Längtar...

Västerås...

Ja nu sitter man här på mors soffa och kollar på trav. Enormt underhållande, tror inte ens mamma tittar men sånt är livet här. Jag fick ett ryck igår och hakade på Evelina upp hit. Nu börjar jag dock undra varför jag gjorde det?! Grymt kallt och den här dagen har varit den segaste på länge. Jag har märkt att jag börjar tänka så fort jag sätter foten hos min familj, kanske är det för att vi alla lever så olika liv. Jag vet faktiskt inte. Det är väldigt mysigt att träffa mamma i alla fall och resten av familjen för den delen också. Sen har jag faktiskt fått lite mer ro här när det kommer till pluggandet så skickade in min första inlämningsuppgift idag, håll tummarna för mig.

'Tror inte det var tipp topp för min mage att åka upp hit dock, för ikväll ska vi äta tacos och min käre mor är nog den mest stressande människan som finns. Men imorgon åker jag hem igen och kan snutta ner mig bland mina egna kuddar och bara ta hand om mig själv. Hälsningar en rettib affit.


Lars...

Ack så vis denna man är..

Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört


min man


Magkatarr och Lecakulor

Jag självklart har jag dragit på mig magkatarr, har otroliga smärtor i magen och känner mig som en urdriven disktrasa så fort jag ätit nått. Så gick ner till vårt allas bästa Focus och knallade in på Apoteket. - Hej jag har magkatarr, har ni nått mot det? Expiditen: - Ja men visst kom med här. Här har vi ska du se, ät dem i en vecka och om de inte blir bättre så gå till läkaren. Jag tog ner paketet från hyllan och läste. "mot sura uppstötningar och halsbränna"  Vet inte om expiditen var döv eller allmänt dum men historien slutade med att jag styrde kosan mot min kärlek ICA FOCUS. Inhandlade proviva och Lecakulor*, för tydligen har jag stressat på senaste. Tänka sig tror ni det, Flytt, sambo, plugga, jobba, säga hej då och överraskningsfest?! Så jag tog saken i egna händer och ska lugna ner mig med att plantera om min fina orkidé.


* Lecakulor = Dem små bruna fula sakerna som låg i varenda kruka på 90talet (banker, tandläkaren, skolan You name it) Lecakulor ser även ut som små harpluttar och kan skappa rysningar om man råkar gnugga dem mot varandra.

Gårda. Lite finare, lite bättre ;)

Dag nr 1 utan Peter haha. Nej då idag har humöret faktiskt varit på topp 80% av dagen. Dagens humör höjdes när solen kikade fram. Begav mig till snyggaste blondinen i Göteborg, fick höra om hennes Thailand äventyr och om sin nya förälskelse. Han kommer brundbränd och suktandes till staden den 1 april, och Sanna kommer lysa som hans asiatiska sol gjort hahah. Éfter blondinen tog jag vagnen två hållplatser där stans andra snygga blondin bor med sin snygga mor. Vi mös och flätade hår. Snygg Clara. Kom hem och tog upp omvårdnadsboken och läste lite, kändes väldigt motigt efter fem år men man kommer nog snart in i det. Skulle börja plocka ihop Peters saker men började tjura istället, som tur var kom grannen precis och jag följde med bort till honom och snodde lite filmer. Känner mig som en jojjo men jag antar att det bara bevisar att jag faktiskt är ganska normal  trots att alla som någonsin känt mig har betvivlat det.

Så till topicen, GÅRDA. På vägen hem från grannen står en riktigt skum typ på gården och kollar misstänktsamt på mig. Jag försöker gömma min söta lilla Doris så gott det går så han inte får för sig att datanappa henne. Det visar sig dock att en mycket mer sofistikerad tillställning äger rum. Det visar sig att vår föredetta granne står där, vi kan kalla henne A. A blev vräkt från sin lägenhet efter många händelser, första gången jag träffa henne drog hon fram en bricka med massa droger och frågade vad jag tyckte om droger. Jag valde att strunta i att låna hennes toalett och gav mig ut till gårdsfesten igen. I alla fall så bor inte A på gården sedan över ett år tillbaka. Dock så har hon hittas på vinden med massa konstigheter för sig. Idag var det dags för en annan konstighet, i ena svalen står hon och har en öppen drogförsäljning. Jag skyndade mig hem, låste in mig och Doris och stängde alla fönster. Nu ska jag glida in i en beck film och kan ju bara tänka mig vad mina drömmar kommer handla om i natt ;) Över och ut, siréntjut.

Vart tog den söta lilla solen vägen? Ingen som vet, Ingen som vet.

Vaknar och mår helt okej. Är lite besviken på att den sköna solen har lämnat oss och inser att det inte kommer bli en mys promenad med Sanna i solen men vi klarar nog oss i alla fall. Har inte riktigt hunnit känna efter att Peter har åkt så än så länge är det faktiskt helt okej. Jag fokuserar på skolan som börjar imorgon också. Passar fin fint att ha nått att tänka lite extra på just nu.
Imorgon ska jag hoppa in på ett extra jobb så får inte min lediga måndag, tråkigt. Det hela gäller bara fem timmar så egentligen ska jag väl inte klaga. Speciellt eftersom jag snart går på tjänsteledighet i fyra månader, MINST!

Somnade sött till Walle igår och ska ta och fixa ihop lite frukost och se slutet, sen tänkte jag kika in reprisen av robinson. Vi får la se hur mycket jag hinner innan Sanna ringer. Ha en bra dag coh håll tummarna för att solen kommer tillbaka imorgon!


Till min Peter...

" Att jag uppskattar dig, beundrar dig för den där och främst vill jag bara säga tack för att du finns i mitt liv och ger mig så himla mycket. Utan dig skulle jag inte ha kommit så långt som jag kommit idag, du får mig att utvecklas och ger mig en annan syn på världen. Jag älskar dig nått så otroligt mycket och vet att det här är början på resan tillsammans med dig och jag hoppas att den aldrig slutar. Ha en underbar tid nu och se till att njuta så mycket som möjligt. För jag kommer snart.... ;) haha. XXX Tebbe"

Ett litet utdrag hur mitt "hejdå" brev till Peter, eller rättare sagt "visessnart" brev till honom. Nu är han framme i london. Jag följde med till flygplatsen, Milan körde oss TACK!  Var riktigt jobbigt att säga hej då. Tårarna har runnit här hemma hela dagen och jag känner mig som Anki ( grannen ) när hon tittar på Glamour. Vet att det kommer kännas bättre när man vant sig men just nu är det kanon jobbigt. Vill bara tack för en kanon kväll igår, tack till mina vänner för att ni är så grymt underbara och sist tack till dig Peter för allt du gör och är. Jag älskar dig tills hjärtat slutat slå.


näste man till rakning

Jag är så glad att solen skiner de sista dagarna Peter är hemma. Mitt humör ändras som en jojjo när solen skiner. Från att vakna sur och trött när det är grått så vaknar jag fylld av energi. Så även fast klockan inte hunnit slå ett har jag tvättat och klarat av helgrakningen. Helgrakningen består av att hyvla Peter skalle. Ett rofyllt moment som jag kommer sakna enormt haha. Nu sitter jag slappt i köket med favoritdrycken påskmust brevid mig och väntar på min favorit tjej Sara. Imorgon kväll kommer en välförtjänt uppdatering av bloggen. Om jag kommer se skärmen efter alla tårar som kommer fällas. Som tur är har jag kvar mina vänner här hemma som jag kommer trakassera med all min lediga tid. kärlek till er!


DORIS!

Sitter här i köket och är lite halvstressad men tar inte tag i det. För just nu leker jag med min nya Doris. EN rosa laptop som är miniwiniliten. Var och införskaffade den igår men kvällen spenderades hemma hos Anders så blev inget pillande då. Igår var ju Peters födelsedag HURRA HURRA HURRA. Han fick en ring med gravyren Lev ut dina drömmar, sen fick han ett ballongfyllt kök med serpentiner. Vi var som sagt hos Anders på kvällen och spelade mortal kombat och jag spöade skiten ur peter kan man säga. Vi mös lite på Anders tak och tittade ut över ett lysande Göteborg. Sen tog vi en nattpromenad hem och kröp ner under täcket. Bara två dagar kvar nu =(




DORIS!

Mysig dag

Haft en grymt mysig dag med tjejerna hemma hos oss. Sen kom kärleken/matbudet och Tebbe blev ännu lyckligare. Kvällen kommer bestå av grymt goda ostar, film, kortspel och kärlek.




Bråka inte med Gnagis!

updates

Tre snabba men ack så grymma uppdateringar:

  • Sara och tjejerna kommer snart

  •  Liv kommer snart

  • Snabba cash ska spelas in på vår gård!

THE QUEEN!

Välkommen till drottningen av mortal kombat´s blogg! Lördagen spenderades hemma hos Peters vän Anders som bor lagom schysst vid centralen. Vi drack vin, kollade på melodifestivalen och spelade mortal kombat. Barnet i mig kom fram och kämparglöden lika så. Koncentrationen var hög och jag gav allt. Vann över Peter några gånger och Anders blev lite små blek när jag även var på väg att vinna över honom. Fick bita mig i läppen för att inte fälla en tår när pojkarna inte ville spela längre. Jag ska nog hålla mig borta från spel ett tag, 14 timmar per dag var ju en vana när man lekte csproffs och de mönstret vill jag inte hamna i igen.

Just nu försöker jag njuta av varenda sekund jag får ihop med Peter. På lördag lämnar han landet och vi ses inte på två månader. Två månader kanske inte ses som lång tid men då jag fick panik efter en vecka när han var i svinesund så känns det som två år. Jobbigt att behöva lämna varandra när man är nykära men det som inte dödar en stärker en och jag vet hur underbart det kommer kännas när vi ses igen. Ska ju inte bara lägga vikt på att det är negativt att han åker. Daniel, Peters bror har varit iväg och rest sen i augusti förra året och Peter saknar sin bror väldigt mycket så är grymt glad för hans skull att dom kommer träffas inom ett par veckor. Sen får jag väl jobba på att bygga upp min image tills jag åker ner så man kan imponera på lillebrosan så har man klarat provet och är klassad som godkänd i familjen Teider. Hoppa in och läs bloggen hans : http://dannesworld.blogg.se/

lågtryck...

Den där jäkla migränen har kommit och hälsat på ännu en gång, inte min bästa kompis om jag uttrycker mig så. Vaknade vid sex snåret och kände att den var på gång, var bara att ringa till jobbet (började 9:30) och säga att ja kommer in senare. Så snart ska jag pallra mig iväg till jobbet med en dundrade huvudvärk.

Imorgon ska jag njuta fullt ut av min lediga dag och peppa inför jobbhelgen som står bakom knuten. Ha en bra dag.

SOL!

God solig dag. Underbart väder ute och jag längtar faktiskt lite smått efter att gå till jobbet. Ska möta Sara på stan sen och kramas massor. Igår mötte underbara pojkvännen upp mig vid stationen efter jobbet. Vi gick till tranquilo och tog ett glas vin. Jag var på riktigt skit humör och när jag ville kasta glaset i huvudet på tjejen bakom mig tyckte Peter att det var dags att gå hem. Sagt och gjort, jag fick mig lite utspel på vägen hem då jag tyckte livet allmänt sög och inte kunde se nått bra med det. Väl hemma bunkra vi upp med tusen kuddar, täcken och madrass på köksgolvet och vi spelade kort. Det är jag som älskar att spela kort och tjatar konstant på Peter att han ska ställa upp så även fast han inte har lust så gör han det. Tror det har med min grymma övertalningsförmåga att göra ;)

Idag står tvätt på schemat och jag är i full gång, ska snart fixa lunch till oss här hemma och Peter ska städa lite. Teamwork. Tänkte försöka rita lite på mina serier också, få se om fantasin flödar eller ej.
Ha en underbar dag i solen.

...

Ny arbetsvecka för mig och den startade precis som alla andra gör, segt. Jag har en tonåring på tisdagarna som gärna sitter framför datorn och tycker att jag inte alls är intressant. Så då följer jag hennes exempel och sätter mig vid den andra.
Dagen började lite halvsegt, jag var på dåligt humör och sen dess har det hållt i sig mer eller mindre. Tog pendeln in till stationen och mötte Peters mamma. Jag rörde mig till jobbet och nu sitter jag som sagt här.

En timme kvar tills jag ska röra mig hemåt med flickan så tänkte rita lite under tiden. Finslipa mina serier :)
Över och ut.


Jag kom in :D:D:D

Yes, jag kom in på skolan så börjar plugga den 23 mars. Känns spännande och en aning nervöst, jag har ju inte suttit framför en skolbok på fem år snart. Ikväll ska jag på informationsträff så får väl lite mer att stå på då och förhoppningsvis kan jag lägga upp alla kurser (en kräver APU) så de passar mig.

Helgen har gått hur snabbt som helst. I fredags var vi bara hemma och hade myskväll. Sen i lördags kom Johan, Peters kompis från stockholm. Han var här nere på dop under dagen. Vi drack lite öl och försökte gå ut en sväng, vi total misslyckades med att hitta något ställe så vi åkte hem ganska tidigt. Johan gick och la sig, så jag och Peter fortsatte dricka vin hos en av grannarna och kom inte i säng förrens vid sju på morgonen. Så mestadels utav gårdagen gick till att sova. Dock var det hur skönt som helst att få sova utan väckarklocka. Nu ska jag snart börja med lunchen och hoppas på att hjärtat mitt vaknar så han kan hjälpa mig med alla papper jag måste fylla i för skolan.


Therese can ride her bike with no handlebars

Tebbe har skaffat en ny favorit låt. Bara att lyssna och förundras ännu en gång över min grymma musik smak.

http://www.youtube.com/watch?v=E9ePsSi9y9Y

god ?dag?

Klockan är för mycket, jag sitter inlindad i mitt täcke och Peter ligger och sover. Klockan tre ska jag vara i kortedala och hämta upp bästa lillknodden. Kvart över tre ska Peter vara på Östra sjukhuset för sin sista vaccination. Galet att det inte är alls lång tid kvar nu tills han åker. Usch gör redan ont i hjärtat även om jag vet att han kommer få det underbart men i sådana situationer blir man lite ego och fokuserar på sig själv.
Förövrigt angående resan, så  måste jag nog knalla till postboxen någon dag snart för att kolla om jag kommit in på kurserna jag sökt. Håller tummarna så det hela löser sig smidigt så vem vet om en månad kanske jag har börjat plugga igen och slappar runt på dagarna. Kunde inte ha passat bättre än nu.

Ska ta tag i denna dagen och hoppas på att den blir bättre än gårddagen.

Vardagsliv...

Nu sitter jag ÄNTLIGEN i våran lägenhet och skriver. Var mäkta skönt att vara lite ensamma igår och framför allt sova i sin egna säng. Lovley, ville inte alls gå upp i morse så frukosten har precis förtärts, nu slappar jag lite och uppdaterar bilder från helgen på facebook.
Jag har varit ledig en hel vecka och är väl inte super entusiastisk över att börja jobba idag igen. Bad står på schemat så lite slappt blir det och efter jobbet ska jag hem till Liv. Mys med massa skvaller och te. Dessutom tycker jag att det är dags för Sara att komma hem, två alldeles för långa veckor sen vi sågs. Saknar så mycket.

Ska gottgöra mitt dåliga morgonhumör med massa pussar på Mr.T nu, ha en trevlig dag i regnet.

Resan

Ja nu sitter jag ÄNTLIGEN på tåget tillbaka till Göteborg. Har haft en underbar resa så inte därför jag säger äntligen, nej det är för att jag saknar min älskade säng. Jag ska tala om för den varje dag ända tills jag åker hur mycket den betyder för mig och hur mycket jag kommer sakna den när jag är ute i vida världen i fyra månader. Nu har det gått fem dagar!
Återberättar resan dag för dag så inte allt flyter ihop.

Dag 1 (Onsdag): Dagen börjar med att jag väcker Peter som inte alls är lycklig och kör sitt -Tycksyndommigjagärsjuk-snack. Jag går inte på det utan kör igång med piskan på en gång. Vi packar väskan, med vi menar jag självklart jag. Tokringer runt efter en bil, hoppet höjs när en av Peters kompisar som bor norge säger att vi kan låna hans bil som står i trollhättan. Dock slocknar det lika fort när han ringer upp och säger att den bara har sommardäck. Vi bestämmer oss för att lifta. Jag designar den snyggaste liftskylten jag sett på länge. Vi tar vagnen till lilla bommen och knallar ut på leden. Tyvärr ser det inte ljust ut när vi väl står där. En enda halvstannar eller rättare sagt vevar ner rutan och säger åt oss att vi nog får mer lycka på andra sidan. Vi följer hennes råd, men det funkar inte. Det hela slutar med att vi går till lastbilscentralen och tjatar på dem. Vi lyckas få skjuts till Laxå men bestämmer oss för att avstå då vi kan bli ståendes där 23.00 en onsdag kväll. Vi tar tåget och känner oss misslyckade. Syrran hämtar oss och vi landar hos mamma.

Dag 2 (torsdag): Jag går upp runt halv elva och har lite mor-dotter-snack med mamma och väcker Peter halvtimme senare. Vid tolvsnåret dyker syster Ann upp och vi tar hennes lilla buss till Hallstahammar. Jag hinner med att träffa både Maria och Sandra på mindre än en timme. Snyggt jobbat Tebbe. Vi sätter oss i bilen och styr kosan tillbaka till västerås. Där är det dagis hämtning på schemat och Peter får det tufft med fem barn hängandes på sig. Trevlig fartfylld eftermiddag och vi är båda helt slut när dem åker hem. Tar det lite lugnt i soffan och syster Åsa kommer förbi och tjötar lite. Sen är det dags igen, ner på stan och ta en öl med Annina. Vi blir kvar hos henne till halv tre på natten och jag tackar Peter för att vi kom hem. Han är en stjärna!

Dag 3 (fredag): Mamma väcker oss vid elva med instruktionerna att Tina med barn är på väg. Vi klär på oss och kombinerar besöket med en fika med bror Magnus plus flickvän Kattis. Efteråt är alla hungriga och duktiga jag slänger ihop en tacogratäng så vi blir mätta och nöjda. På kvällen drar vi till Henke och sedan på hockey. VIK-AIK, AIK vinner såklart. Peter mår inte bra så vi går efter första perioden. Snälla syster Tina hämtar oss och kär oss till centralen. Vi tar tåget hem till Nikola i stockholm. Pojkarna dricker lite alkohol och pratar minnen. Helmysig kväll.

Dag 4 (lördag): Vi vaknar och tar oss ner på stan. Möter upp halva stockholm: Bassan, Mackan (får gå under namnet sthlmare denna helg), Anders (han med, STORT det här), Ulle, David, Johan, Eime och någon Anton. Vi hamnar på söder och börjar förtära alkohol vid 15.00. Vid sjutiden splittras alla. Jag, Peter och David köper med sushi och åker hem för att byta om. Vi möter upp alla på Debaser igen efter en timme eller två. Yo majesty spelar och det är en riktigt flippad spelning. Kvällen slutar på East med massa goda drinkar och grymt sällskap. Helt underbar dag.

Dag 5 (söndag): Jag vaknar upp och är mer bakfull än någon annan gång i mitt liv. Kalvar på toan halva morgonen och försöker ta mig samman inför den planerade middagen med Bassam och hans mamma. Jag badar i två timmar och mår lite bättre efteråt. Vi tar oss till brommaplan och hem till Bassam. Tacos, Yummie. Sedan möter vi upp Johan och Eime för en fika. Vi har heta diskutioner och kvällen slutar lugnt och stilla på East.

Dag 6 (måndag): Jag vaknar och skär av mig halva fingret. Bra jobbat Tebbe.

Haft en underbar resa och är så lyckligt lottad som har en sån fin kille som Peter med så underbara vänner. Men nog stämmer det som de säger, Borta bra men hemma bäst.







RSS 2.0