kåmpått av smått åck gått

Vad har jag då att berätta efter den här dagen. Inte mycket faktiskt, har läst ut boken i alla fall. Helt okej bok, ingenting är omöjligt tycker man efter man läst den. Har haft en jobbig huvudvärk samt magvärk hela dagen så jobbet gick segare än vanligt men så jobbar jag ju bara två dagar den här veckan så ska väl inte klaga. Dock har det uppstått ett "problem" eller rättare sagt vi kan tyvärr inte låna Peters föräldrars bil imorgon, kanske på torsdag. Jag håller tummarna för att vi verkligen kommer iväg, jag saknar familjen där hemma.

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN få träffa Sara, Amanda och Felicia. Det är en vecka sen sist och jag saknar tjejerna nått så enormt. Ska fjäska för Peter så jag får låna hans kamera, i såfall ska jag ta massor av kort på girlsen så jag kan visa mamma. Sen ska jag även träffa Livet om jag inte kommer iväg imorgon, det ska bli skoj. Massor av skvaller hoppas jag på ;)

Får runda ihop här med lite kort från min och Peters speldag/myskväll häromdagen. Vi åkte till kville, spelade lite biljard och dart. Sen på kvällen byggde vi kuddslott i köket och spelade spel hela natten. Älska






 
Han vann faktiskt på biljarden =/                                                      





men jag blev bästa mästaren i dart, HEJA ANNA PIHL!



Rullar tärningar i myshörnan



Peter är nöjd efter att jag gjort i ordning hans hörna också.



Fem minuter innan Peter får det att rasa ;)

Saknade personer..





Jari Roiha såg senast den åttonde november 2008 runt halvtre tiden i Hallstahammar.
Jari är 178 cm lång och väger 84 kg.Vid försvinnandet hade Jari svarta skor, mörka jeans, en svart jacka och ett silverhalsband med det finska lejonet. Om du har någon information om Jari ring till polisen i västmaland på 114 14.


Många fler personer därute som saknas av sina familjer och vänner. Hoppas att vi kan hjälpa till med att någon kommer ett steg närmare hem i allafall.







I'll just say good night to you My people, no goodbyes to you I'm just gonna say good night

Som sagt efter en full dag med bak så gick jag och Peter över till grannen. Vi åt lite godis (som jag ska sluta med, berättar senare) och kolla på slumdog millionaire. Riktigt bra film, jag gillade uppläget och som grannen sa, grymt duktiga barnskådisar. :)  Rekommenderar den hårt.

Godiset då, jo nu är det nämligen så här att de senaste två gångerna jag har ätit godis har jag fått allergiska reaktioner. Så igår konstaterade jag halvt att det nog är bäst att skippa godiset ett tag framöver.  Nu är det inte så att jag har självmordsönskan och att det är därför jag fortsätter. Allergireaktionerna har varit lite prickar på armen bara. Men min mognare hälft här hemma säger skarpt nej och slår mig på fingrarna.

Började läsa en ny bok igår, Grabben i kuvösen bredvid. Killen som har skrivit boken heter Jonas Helgesson och är CP-skadad. När jag i höstas genom jobbet var utställare på Mötesplats Funktionsnedsättning så fick jag möjligheten att gå och lyssna på Jonas som förövrigt även är stand-up komiker. Jag blev imponerad av tankarna som han hade, om alla möjligheter han såg och inte motgångar. Tyvärr hade jag inga kontanter vid det tillfället så jag kunde inte köpa boken på plats men så tog jag tag i det igår. Har kommit halvvägs men kommer med en rapport så fort den är utläst. Så nu är det dags att krypa ner bredvid den där heta hunken i soffan med boken. Sleep tight and dont let the bedbugs bite.....


http://cp-bloggen.blogspot.com/ - Jonas Helgessons blogg

baka, baka liten kaka...

Hela dagen har bestått av bak för mig. Har bakat morotsbröd, små franska, ostfranska, köttfärspiroger och kladdmuffins.. Mumma! Dags att öppna bageri!

SUN SUN SUN!

God dagens alla vänner och bekanta.  Här i Göteborg skiner solen och Tebbe är lycklig. Igår behövde jag en tycka synd om mig själv dag och det fick jag. Peter var ute på äventyr hela dagen och jag låg bara på soffan. Kollade fucking åmål. Peter och hans lillebror är med i den, Moviestars ;) Sen började jag kolla på entourage efter mycket beröm av den andra hälften. Blev positivt överraskad och glodde mig igenom 6 avsnitt, ska titta på ett till nu tänkte jag och sedan ge mig ut i solen. Kärlek!


bättre nu..

Började skriva på en blogg för tio minuter sen om hur kasst denna dagen började, hur ont i huvudet jag hade och vilket skit väder det var ute. Jag blev trött på mig själv, stängde ner fönstret och gick ut i köket och satte på en kanna te. Nu har jag fått i mig en halvkopp och jäklar va mycket bättre världen blev helt plöstligt. Nu sitter jag och lyssnar på Svenska Akademien och njuter av att jag har fyra lediga dagar framför mig. Nästa vecka blir det antagligen en resa upp till västerås och stockholm. Jag jobbar bara två dagar nästa vecka så skulle vara kul.

Förövrigt så spelar Ras Cricket på trädgårn i borås ikväll. JAG VILL DIT! Någon som vill följa med?

Lyssna...

Ny favorit som kommer gå het i Tebbes hörlurar..  Promoe-lullabies to myself.


http://www.youtube.com/watch?v=7lGkgoBDdGw

Lyssna...

Ny favorit som kommer gå het i Tebbes hörlurar..  Promoe-lullabies to myself.


http://www.youtube.com/watch?v=7lGkgoBDdGw

formfranska <3 sylt...

fanns inte mycket att välja på till frukost. Har en lååång dag framför mig och kom väl inte riktigt i tid i säng igår heller. Jag får skylla mig själv och springa runt med huvudvärk idag. Håller tummarna att den går över och att jag inte somnar på kontoret. Hopp och hej.

Vad vacker du är...

... i det här skenet. Det fick jag höra igår natt av Peter. Det roliga var bara att det vackra skenet var det blå ljuset från parkeringsgaraget utanför. Kärlek är det. Tre månader idag.

If you leave me now, you'll take away the biggest part of me

Jaha då har man utfört dagens goda gärning. Jag har övertalat min arbetskamrat som pratar Svenska, arabiska, ryska och engelska att söka jobb som tolk. Förhoppningsvis håller hon det hon lovar och skänker en tanke till mig när första lönen kommer för den lär ju höjas en hel del. Jobbet är verkligen vardag nu, börjar längta mig bort redan. Börjar också inse att det inte alls är lång tid kvar tills Peter åker. Dock ska man väl inte tänka på de nu för då får det mer utrymme och då börjar jag sakna medans han fortfarande är hemma. Frågan är väl om han inte drar tidigare för att jag är så kärlekskrank nu till och med haha .

Nej dags att göra lite nytta på jobbet, det vill säga att klottra ihop en almanacka till mig ;)

What a way to make a livin
Barely gettin by
It's all takin
And no givin
They can use your mind
And they never give you credit
Its enough to drive you crazy
And you love it
You love it

Anna Pihl och Darth Vader på äventyr...

VILL INTE, VILL INTE, VILL INTE! Idag finns ingen som helst vilja att gå till jobbet. Igår var en världsmysig dag IGEN. Jag och Mr.Teider åkte ner på stan vid tre. Shoppade en riktigt snygg hatt till honom, Damn he lookes nice ;) Sedan spelade vi en biljard på Pauls bollar. Vann faktiskt två gånger, STOLT!  Sen drog vi runt lite mer i stan och letade efter ett sällskapsspel. När inget roligt hittades så drog vi till kvillebiljard och spelade lite mer biljard i väntan på en ledig darttavla.
Efter Darten åkte vi hem och åt fattiga riddare. Natten slutade vid sex snåret i morse efter massa film och mys. Är världens segaste idag och vill bara ta en riktigt lång dusch. Tyvärr så är det ju så att jobbet måste skötas, så blir till att kasta ihop lite lunch nu och sedan ge mig ut till norra göteborg. Hjällbo Here I come......................................  : (

Pokerface...

Vilken plåga. I lördags morse när jag åkte till jobbet så spelades den inte mindre än sju gånger. Sju gånger på olika radiokanaler på en 50 minuter lång resa. Absurt, den är inte bra. DEN SUGER! Behöver lära Sverige lite musikvett så nu följer ni instruktionerna nedanför:
TA BORT allt som har med Lady gaga från dator, ladda ner Classified och bli lärda. Bra då har vi löst det. Nu till nått annat.

Jag haft den mysigaste helgen på länge. I Fredags var det myskväll här hemma med film och glass. Farligt för figuren med det här att vara sambo. I lördags åt vi middag hemma hos Sara och Daniel, var riktigt gott. Efter lite alkohol och massa skit snack så bestämde sig SARA för att följa med ut. Skrattade hela tiden och hade grymt skoj. Sen igår måste ha varit den slappaste dagen på länge. Från att vi vaknade tills vi skulle sova så låg vi i sängen. Det enda vi rörde på oss under hela dagen var en varsinn vända till focus som ligger tre minuter bort. Får se till att aktivera mig mer idag och äta lite nyttigare. Annars mår kroppen bra och Tebbe också.

Auf Wiedersehen

Vilken härlig dag...

Gäsp, vaknade precis. Längesen jag sov så här länge men skönt har det varit. Jag och mannen min låg vakna till sex i morse. Vi pratade massor och mös desto mer. Det var behövligt. Imorgon är det alla hjärtans dag och fem år sedan min mormor gick bort om jag inte minst fel. Vila i frid mormor. Min bästa lilla plutt på jobbet fyller fem år också, ska ringa och sjunga med min finaste röst som nog tyvärr är på rymmen under denna förkylning.

Förkylningen däremot lider mot sitt slut, har mått mycket bättre de senaste dagarna och imorgon är det dags att jobba igen. På kvällen blir det lugnt med älsklingen, ingen köpmani här. Jag nöjer mig med god mat, en bra film och mysigt sällskap. Nu kurrar magen så dags att ta sig lite frukost. Ha en underbar dag i solen.

För livet...

Har fått lite klagomål och tänkte därför tilldela denna blogg till Liv. Förlåt liv att jag inte varit världens bästa på att uppdatera men som sagt behöver ibland en spark i röven så är jag igång som fem vilda hästar igen.
Tillbaka till mitt eget LIV så har jag minst sagt haft en turbulent vecka bakom mig. Har mått riktigt botten napp och inte sett ljuset i tillvaron på flera dagar. Det ska ju säga att detta gäller mitt eget ->privat<-liv och och inte livet jag delar med mina vänner och pack. Känns dock som jag behövde en liten halv flipp för att vardagen skulle finna sin rätta balans igen. Jag håller tummarna på att tåget kommer gå på rätt spår framöver.

Har ju dock gått och blivit tokberoende av mina vänners underbara barn. Så skönt att kunna säga som jag gör, är helt betämd och klar med att jag inte vill skaffa barn på flera år framöver men är ju helt underbart att man kan hyra dem då och då. Ger jag Sara lite fika så får jag låna barnen en timme eller två. Toppdeal ;) Clara är för övrigt är ju min bästa singup partner ever!
 
Över och ut, barntjut!



Arbetsmyran...

Nu lider ännu en dag mot sitt slut. Har varit full fart fram hela dagen. Nu är lägenheten snart färdig städat och allt känns bra. Tänkte tända lite ljus här hemma och övertala Peter till att krypa ner i soffan och pussas lite. Dock har han massa datajobb kvar för dagen men kan ju alltid hoppas på att man lyckas, annars får man väl ta till några tjuvknep ;)

Har för övrigt börja prata med Vara-dialekt, Tror Mackan, Anders och Kalle har smittat mig. Låter riktigt bonnigt, värre en Hallsta om jag ska vara ärlig. Får träna bort de och gå över till betongdjungelslang i stället. Trevlig kväll, hopp och hej!

bra dag?

Jag vet faktiskt inte. Jag mår inte bäst just nu, behöver lite bekräftelse och kärlek så blir det säkert bättre. Haft en mysdag hos Sara i allafall, hon är väl för underbar min gumma. Massa kärlek till henne och snart ska vi åka upp till stockholm för att titta på fotboll. CANT WAIT! Hoppas imorgon blir en bättre dag på många sätt. Må drömmarna vara en och er vänliga.

Blir frisk nu...

Nu är det snart mitt i veckan och jag är fortfarande krasslig, har säkert med att göra att jag vägrar ligga hemma o bli frisk. Får myror i brallan så fort jag bara tänker på en heldag i soffan. Igår var jag på stan med Sara och tjejerna HELA dagen. Vi shoppade, lunchade och fikade. Massa mys och trevligt med massa skit snack =)

Nu har även Nikola kommit till Göteborg igen så vi tog ett par glas vin på Viktoria igår och åt lite mat. Jag kände ingen smak så kan inte ge er nått betyg om det var gott eller ej. Däckade ganska tidigt i sängen men lyckades sova till elva i allafall.
 Vart denna dag för mig är ännu oklart men jag säkert på att den tar mig nånstans...

fortfarande snörvel...

Uppdateringar från en sjuk Tebbe.. 
Har precis kollat klart på det nya landet, var inte igår jag såg den filmen. Lite nostalgi tripp denna vecka med Babylonsjukan och det nya landet :)
Sitter och kollar lite flygbiljetter för maj, känns som om jag kan komma ganska billigt undan i allafall. Riktigt kul ska det bli, är så trött på regnet och rusket. Men än är det långt kvar, massa saker att ordna med innan. Hemma i Västerås är det massor med snö tydligen, fick massa myskort från syster idag på syskonbarnen. De åkte pulka och hade det mysigt i backen.

Nu ska jag sätta på dagens 74e kopp te och sedan ska jag hoppa in i en varm dusch. Ikväll blir en riktigt ta hand om mig själv kväll eller nått...

Tips..

Sugen på lite reggae? Ladda ner Cas haley.. grym kille som slog igenom i America got talent. Blev dock snuvad på första platsen av Terry fator, men det är inte fy skam de då Terry är en världens bästa buktalare enligt mig. Ladda ner, lyssna och njut...

Snörvel...

Blev inte världens frossarkväll igår som jag hade planerat. När jag vaknade igår morse kände jag mig lite halv förkyld men sen under kvällen blev det bara värre och värre, tittade på Harry Potter och tyckte allmänt synd om mig själv. Känns lite bättre idag men näsan är inte på topp och inte halsen för den delen heller. Blir många koppar te idag och bara ta hand om sig själv så man är utvilad inför imorgon. För imorgon är det dags för lerums badpalats, om jag är frisk då vill säga. Jag håller tummarna och hoppas på det bästa.

Igår blev jag bjuden på smörgåstårta hemma hos Liv som har bytt bostad och blivit ett år äldre, mums mums. Lägenheten var jättefin, påminde om våra här hemma i gårda men i mycket bättre skick. Vilken mysig liten tös hon har då, riktigt charmtroll. Hoppas ni båda kommer trivas i den nya lägenheten och att det som är på vift återkommer inom kort ;)


Hasta luego / Rudolfia med röda mulen.

lördagkväll..

vad sägs om räksallad med vitlöksbröd, ostar med kex, glass med bär?! Låter det lockande? Låter det som ja kommer blir en tjockis? men gott som attans ska de bli!

bränder, bönder och besök..

Good morning.. Vaknade av att syster ringde och lät lite ledsen. Det visade sig att hennes bil har brunnit upp, helt och hållet. Var fel på värmen i stolarna tydligen, ingen var i bilen när det hände och tack någon där uppe för det i allafall. Min syster har nämligen fem barn, tänk om alla dem hade varit i bilen. Nu ska man väl inte tänka i de banorna men det är svårt att låta blir.

http://vlt.se/artikelmall.asp?version=864570

Annars så blev det en väldigt lugn kväll för mig igår, jag och peter mös lite här hemma och sedan tog vi vagnen bort till Kalle. Kalle har haft turen och fått en lägenheten vid handelshögskolan här i göteborg, blir lite avis. Fast gårda är ju inte fy skam de heller, rivning i luften och motorväg utanför fönstret SLÅ DET!
I allafall så satt vi hos kalle några timmar och drack vin, sen knallade vi ner till gossip och tog en öl. Jag kände mig inte tipptopp efter torsdagskvällen så jag valde att åka hem, men Peter och dem fortsatte till nef om jag fattade det rätt i morse när peter kom hem.

Om en timme har AIK sin första träningsmatch för året mot IFK mariehamn, matchen visas direkt över nätet för 40 kronor. Jag kommer dock tyvärr inte kunna titta men får leta upp någon som är där som kan uppdatera via sms. Längtar som en tok till 5:e april. Siktar mot ett sm-guld, FRAMÅT STOLTA AIK!

Anledningen till att jag inte kan se matchen är att idag får vi besök av Nikola så vid tre tiden ska vi möta honom vid centralen. Sen ser dagen ut som så här, shopping i saluhallen, smörgåstårta hos Liv och sen så får vi se. Men nu ska jag nog joddla lite det sista så här innan besöket kommer och ta mig en kopp te. Ha en grym lördag!

Mat, RocknRoll och kärlek...

Har gjort i ordning en massa gott i en gryta, ska bli extremt gott. Peter joddlar.Jag tyckte städa lät så tråkigt så jag föreslog att vi skulle byta ord och då kom han med toppenförslaget Joddla! Hur mcyket roligare låter det inte då "Idag ska jag hem och joddla efter jobbet" Kalasbra!

Igår var en riktigt oväntad men rolig kväll. Thanks Nadia and Liv! Fyra hak på en kväll och massa öl.
Ikväll blir det säkert nått glas vin men nu kurrar magen, Ha en toppen kväll.

Next Nicole Kidman..

God morgon. Natten har varit fylld av massa drömmar, tyvärr inga jag tänker dela med mig här men kan säga att de var minst sagt flippade i allafall. Igår kväll ställde jag klockan på nio bara för att jag skulle få lite mer tid hemma innan det är dags för en heldag på jobbet igen men jag snoozade tjugo minuter och lyxade till det till. Så som varje vecka så har vi på torsdagar apt (arbetsplatsträff) men skillnaden denna vecka är att inga chefer kommer finnas med, för de har planeringsdag i Uddevalla. Hell yeah, ska nog smida lite planer så jag och alla tanter på jobbet kan busa lite med dem. Problemet är ju att min nyckel inte funkar till deras kontor men om jag mutar min samordnare med en semla kanske hon släpper in oss. Tips på vad vi kan göra?

Som jag sagt tidigare, jag gillar att påminna och tänkte därför passa på att tala om en sak igen. Jag är ledig i fyra dagar efter arbetspasset i eftermiddag. Fick ju testa på mitt nya schema på riktigt förra helgen och det var underbart. Tufft att jobba så många timmar på så få dagar men ack så skönt att få vara ledig fyra dagar i sträck. Jag ska njuta så mycket det bara går. Behöver tyvärr ta några timmar till att kolla upp lite saker inför resan men får ta och strukturera upp det så att det går så fort som möjligt.

Till en helt annan sak, ska sätta mig ner och slå en signal till Sara när klockan har blivit lite mera. Vi ska nämligen åka upp till hennes mamma i början på april och ju tidigare man bokar biljetter, desto billigare. Där ska vi i allafall ha en myshelg och sedan på söndagen så ska Saras snälla mamma ta flickorna då jag och Sara ska på fotbollspremiär. :D Halmstad kommer tas emot med massa sång på råsunda. Längtar enormt mycket.
Fast jag tycker ju att vi kan hoppa över mars helt och hållet så jag slipper det jobbiga med att Melvin ska åka. =/ men men får fokusera på dagarna han fortfarande är hemma och se till att mysa så mycket det bara går.
Ikväll ska han och Mackan ta sina brädor och åka iväg till någon backe, kan ju hoppas på att de får snöväder som igår men det ser allt kalt ut på marken och snöfritt ut på himmelen. Tror i och för sig inte att det spelar så himla stor roll för Peter såg bara allmänt lycklig ut över att äntligen få komma iväg.

Nej nu har det skrivits alldeles för mycket och jag måste göra mig snygg inför plåtningen. Ha en kalasdag.

Så fick man se ut, så nu vet ni vad ni ska kika efter i alla tidningar. ;)

Så fick man se ut så nu vet ni vad ni ska kika efter i tidningarna ;)

I´m coming home again..

Dagens arbetspass var nu avklarat, känner mig som en marionettdocka utan en människa som håller mig upp just nu. Ska alldeles dags ta mig en kvällsdusch och sedan bänka mig framför en film. Imorgon är det dock jag som är kändisen, ska bli intervjuad och fotograferad. För vilken tidning får ni lista ut själva ;)

Fick tuppjuck på spårvagnen idag. Får det ganska ofta på folk som enligt mig är alldeles för puckade för sitt eget bästa. Denna gång var dingon en kvinna med barnvagn. Jag jobbar med funktionshindrade barn och har barn i allra åldrar.  Idag jobbade jag med en 5 åring som total vägrade att lyssna på mig, barnet spottade och kletade snor överallt, bara för att barnet tyckte det var roligt. Inget av detta hade med handikappet att göra så jag sa helt enkelt till barnet " Sluta, de är äckligt med snor på ställen där det inte hör hemma" Fick en menande blick av supermamman jag valde dock att ignorera detta och fokusera på mitt eget. Barnet fortsatte med sitt trots och till slut rann min tålamodsburk över så jag satt mig på huk och tecknade lite argt på teckenspråk att nu är det fan nog, JAG ÄR SUR! Supermamman fnös och började gulla med barnet. Nej nej inte sitt eget, utan hon "angrep" barnet jag jobbar med . Jag mölde mig emellan supermamman och min barnvagn. Tror hon blev lite chockad men själv kände jag att jag gjort dagens gärning när jag åtminstonde räddat ett barn från henne.
Det hela kändes ännu lite bättre när barnet mitt började storgarva åt supermamman när hon snubblade av att vagnen bromsade in.

snöiga kramar och en mysig kväll från superkändisen.

Lunch..

Hemma på lunch. Var riktigt hungrig och köttfärslimpan jag knega ihop igår smakade riktigt gott. Peter gympar bakom mig och får mig att känna mig som en lat flodhäst men jag intalar mig sakta och säkert att jag har rätt att vara lat eftersom jag gick upp vid 6:30 imorse. Däremot får jag nog leta en siffra högre på klädstorlekarna nuförtiden sen jag slutade röka men allt gott har väl alltid nå skit med sig i bagaget.

Måste ju dock påpeka hur enormt tråkigt det är att sluta röka, häromdagen blev jag tilldelad jobbet som bordvakt på kontiki när de andra skulle röka. BORDVAKT?! får väl se hur länge jag satsar på den karriären. Det stora pluset skulle ju vara pengasparandet då, inför resan och allt. Tyvärr fick jag ju upp ögonen för mat som aldrig förr och äter som en fembarns familj nu och det kostar kan jag säga.
Därför måste jag ju nu lansera min idé: Sluta röka - bidrag. Fick man en slant i slutet av varje månad så tror jag att fler än jag skulle sluta röka. För nog sjutton är det dyrt. Jag drömmer om mat, jag längtar efter mat, jag är kär i mat, hmm ja snart får nog Peter sova på soffan för jag lär ju vilja sova med mat. Men med 35 rökfria dagar bakom mig får jag väl ändå tro att ja sparat en krona eller två.

Ne nu är det nog dags att ta nått att äta ;) över och ut!


Dagen lider mot sitt slut..

Jag har ockuperat Peters dator och tror han snart drar mig till en domstol om jag inte lämnar den från mig. Jag kämpar med att få in bilder från min mobil på datorn och musik från datorn in på min mobil och tror att jag snart har lyckas, efter mångra tappra försök. Tänkte dock förnya hela utbudet i min mobil men fick nöja mig med två låtar, men ack två så grymma låtar. Looptroop rockers-praying on a liver (låt er inte luras av namnet utan läs det igen. Yes du ser rätt, det är en remix av living on a prayer) och Promoe-New day. Så surfa in på youtube och låt öronen njuta.

http://se.youtube.com/watch?v=dGA4_1NTSXw

Förövrigt har jag en 11 ½ h lång arbetsdag imorgon, onsdagar is the shit men som de flesta vet (jag är en god påminnare) så jobbar jag bara tre dagar i veckan 3/4 veckor. Även denna vecka är en sådan så ska nog hålla inne lite med klagandet.

Har kämpat runt med en träningsvärk idag som gör att ja liknar en 80 årig gammal tant efter en dag på äventyrsbad med massa bus o lek igår.
Så ska blir skönt att lägga sig ner och vänta på John Blund och hoppas att han kommer efter en liten stund.

Då sätter vi igång... igen.

Tänkte ta och samla alla mina bloggar under ett och samma tak. Jag har ju en tendens till att vilja vara överallt, men nu får det helt enkelt vara nog.

Vad ska jag skriva om här då?
Dåtid, nutid och framtid.
Tänkte att jag då ska försöka få in mer än vad jag åt till frukost, vad jag ska ha på mig idag och hur mitt blivande hem ska se ut men vid närmare eftertanke har jag en då skapat en kostblogg, modeblogg och en designblogg ii en så kanske borde satsa på det konceptet och se om det blir en bärande succé.

Vet inte riktigt hur jag ska underhålla denna blogg på bästa sätt men jag kan ju hoppas att ni, mina vänner pushar mig lite och ger mig den där extra sparken i röven som jag kan behöva. För nu är snart våren på intågande och då kommer det finnas mycket att skriva om. T.ex en Peter som packar sin väska och drar till varmare ?land?, de elva pojkar som mitt hjärta slår lite extra för snörar på sig skorna och ger sig ut plan, tolv pojkar med Peter då men han vill ja inte ha på plan. I allafall under matcher när AIK spelar ;) sen kommer ju även jag lämna världens mest demokratiska land och ge mig iväg på äventyr. Så mina vänner, bekanta och främlingar HÅLL I HATTEN FÖR NU KÖR VI!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0